Skip to main content

Міжматериковий урок ,пряме включення з Антарктиди

Учні КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" стали учасниками дуже цікавого Міжматерикового уроку (пряме включення з Антарктиди), який провів полярник, науковець, учасник 28-ої Української антарктичної експедиції Тарас Перетятко.
Тема уроку: «Різноманітність птахів і ссавців Антарктики». Організатором уроку була вчитель біології Пігур О. М. Учні дізнались про діяльність української антарктичної станції імені академіка Вернадського, про дослідження, які проводять її науковці. Багато цікавого почули про тварин Антарктики.

Готуємось до Дня Св. Валентина

"Наші діти мають право просто жити,
Мати дім, садочок, школу і родину!
Наші діти мають право просто жити!
Без війни! Під мирним небом України!"
Учні 5-6 класів КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" готуються до Дня Св. Валентина і в переддень свята під керівництвом учителя мистецтв Щур Н. Т. виготовили красиві валентинки. Сьогодні діти, готуючи листівки, освідчувались в любові Україні, нашій рідній Батьківщині, яка зараз переживає тяжкі випробування війною.
То ж нехай щирість, креативність, душевність, з якою наші талановиті майстри і майстрині творили символічні валентинки, додадуть нам оптимізму, віри і надії, а мрія кожної української дитини про Мир обов'язково здійсниться !

Наші творчі бджілки

Учні початкових класів КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа"під керівництвом учителя початкових класів Пехів Р. Т. брали участь у міжнародних та всеукраїнських конкурсах, де отримали призові місця.
То ж вітаємо Рогач Богдану, ученицю 4-б класу (робота "Квітуча Батьківщина") за зайняте 1 місце у 4-ому Міжнародному багатожанровому конкурсі "Чари зимових свят" та 1-ому Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам'яті Катерини Білокур "Квітуча палітра" і Мацур Єлизавету, ученицю 3 класу (робота "Нічка-чарівниця") з другою премією у категорії "Живопис".
Талановиті учні отримали дипломи за заслужену перемогу, а учитель - подяку за підготовку школярів.
Вітаємо наших креативних, активних, працьовитих дітей. Бажаємо їм впевнено йти вперед до наступних, не менш важливих, перемог, долати нові сходинки творчості, відчувати натхнення та любов до своєї праці, тішити батьків, вчителів та школу своїми досягненнями, успіхами та щасливими усмішками.
Так тримати, наші творчі бджілки

Урок-вікторина  до Дня безпечного інтернету

Цікавий урок-вікторина  пройшов у 4-Б класі КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа"до Дня безпечного інтернету (у світі "Safer Internet Day"), який цьогоріч проходить під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Заняття було проведено практичним психолом Качур О. І. та класоводом Галишин О. І.
На уроці учні ознайомились з позитивним та негативним впливом інтернету на людину. Завдяки різноманітним вправам, учням була надана можливість самостійно прийняти ту позицію, до якої вони схиляються.
Розвивали на уроці вміння висловлювати свою точку зору щодо порушеної теми та критичного ставлення до інформації, отриманої з інтернет-ресурсів, засобів мобільного зв'язку.

Українсько-канадський проєк "Building bridges from Canada to Ukraine"

Робота над українсько-канадським проєктом під керівництвом вчителя англійської мови КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" Тимчій Вікторії Юріївни "Building bridges from Canada to Ukraine" продовжується. Цього разу ми отримали звісточку від наших канадійських друзів у вигляді символічних подаруночків для учнів 4 класу.
Щиро дякуємо за підтримку, розуміння та любов у цей нелегкий час для України. З такими друзями, ми дійсно непереможні .
Далі буде...

На порозі великої гри.

 
Упродовж тижня в КЗ ЛОР «Бориславська санаторна школа» відбулися захоплюючі змагання з волейболу, які не залишили байдужими нікого. Волейбол - це вид спорту, який вимагає не тільки фізичної сили, але і високого рівня координації та командної гри. Гра, яка відзначається високою динамікою та емоційністю, завжди привертає увагу та стає важливим елементом спортивного життя.
Хочемо висловити велику подяку учасникам за їхній великий труд, дотримання правил гри та високий рівень володіння м'ячем. Ваші бажання, вміння та ентузіазм створили надзвичайно захоплюючу атмосферу нашого турніру.
Волейбол не тільки розвиває фізичні якості, але й навчає командної взаємодії, стратегічного мислення та реакції на зміни. Ці навички є надзвичайно важливими в сучасному світі, і волейбольні змагання відмінно впливають на формування цих якостей у наших учнів.
Міжшкільні змагання вже на порозі, і ми впевнені, що наша команда покаже хороші результати. Дорогі друзі, ви стали частиною чогось великого, і ми віримо, що цей досвід буде незабутнім для кожного з вас.
Нехай наша команда буде ще більшою та сильнішою, а наші досягнення будуть лише рости. Дякуємо всім за участь та підтримку. Нехай майбутні змагання будуть такими ж захоплюючими, а волейбол продовжить об'єднувати нас у спільній любові до гри!
Вчитель фізичної культури Ігор ШОХА.

"My favourite food"

Уроки англійської мови у КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" завжди цікаві та креативні. Таким був урок "My favourite food" у 4-а класі, який провела учитель Тимчій В. Ю.
Зі школяриками було проведено пізнавальну вікторину про здорову та нездорову їжу, діти грали в дидактичну гру "Вгадай мою улюблену їжу", використовуючи нову лексику, а також складали власне меню з корисної їжі.

Вшанування Дня Гідності та Свободи.

Учні 3 класу КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" (вихователь Даців Т. В.) долучились до вшанування Дня Гідності та Свободи. Просвітницько-виховний захід "Країна нескорених" розпочався із виконання Державного Гімну України. Чи знають діти, що означають слова "Гідність", "Свобода"? Адже 10 років тому під час подій на Майдані в серцях українців відбулися великі зміни і ці поняття утвердилися по-новому.
Перегляд відеофільму "День Гідності та Свободи", трохи історичних фактів, імена героїв не залишили дітей байдужими.
Учні віддали світлу пам'ять і шану Героям Небесної Сотні, помолились за всіх, хто боронив і продовжує боронити нашу землю.
Герої не вмирають !

10-ювілей Революції Гідності та Свободи

Сьогодні, в 10-ювілей Революції Гідності та Свободи, другокласники КЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа" з вихователем Страшівською І. М., висловлюючи вдячність новітнім Героям України, вкотре доводять, що ми - нація сильних, нескорених, відважних українців, які, попри труднощі, не здаються, а навпаки, в труднощах стають ще сильнішими.
Наші маленькі українці демонструють, що вони - та рушійна сила, яка поведе нас сміливо вперед, до великих змін.
То ж дякуємо усім Героям, завдяки яким ми бачимо мирне небо, перші сніжинки за вікном, маємо можливість голосно співати наш український Гімн!
Слава Україні !
Слава Героям Революції Гідності !
Слава Героям на фронті, які боронять мирне дитинство українських дітей !

Обійми Україну

Голубко біла, обійми, благаю,
Мою країну, землю дорогу,
Даруй нам силу, чесність і відвагу,
Щоб ми здолали наших ворогів.
Ми просимо про мир для України,
Про тихі ночі і світанки на зорі.
Голубко біла, обійми дитину,
Що молиться за щастя на землі.
М. Семйоник
Учні 2 класу ККЗ ЛОР "Бориславська санаторна школа"з класоводом Романів Н. В. долучились до вшанування Помаранчевої Революції та пам'ятної дати для всіх українців - 10-ої річниці Революції Гідності і Свободи.
Діти просили миру Україні, Перемоги і щиро, з усією теплотою та дитячою ніжністю, обійняли свою Батьківщину, яка зараз так потребує нашої підтримки і справжньої синівської любові!

КЗ ЛОР «Бориславська загальноосвітня санаторна школа І-ІІІ ступенів»

82300 Львівська обл., м. Борислав, вул. Коновальця, 2

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (для листування)

Телефони:

тел./факс - +380 3248-5-08-52
тел.: +380 3 248 4-17-67
тел.: +380 3 248 5-05-36